NEW Video deurbel met opname DIC24112 image

Buy Video deurbel met opname DIC24112 | Smartwares | Video

Met de Byron DIC-24112 Video Deurbel kijk, praat en luister je naar iedereen die voor je deur staat. Wanneer bezoek aanbelt, kun je met het binnenscherm tevens foto’s en video’s maken in HD resolutie welke opgeslagen worden op de monitor of MicroSD kaart (MicroSD niet inbegrepen). Deze set bevat een buitenunit van geborsteld aluminium en een 7 inch binnenscherm met volledig touchscreen. De Byron Video Deurbel heeft een ingebouwd RFID systeem, waardoor je eenvoudig je voordeur of toegangshek opent met de RFID tags.

Zie wie er aanbelt
Het 2 cm dunne binnenscherm is uitgerust met een 7 inch touchscreen waarop je direct kunt zien wie er aanbelt. Ook als er ’s nachts wordt aangebeld hoef je niet te vrezen. Via de monitor is het duidelijk te zien wie er voor je deur staat dankzij de infrarood camera met zicht tot wel 1,5 meter. Daarnaast heb je een goed en breed beeld dankzij de kijkhoek van 90 graden.

Open je deur met RFID tags
Heb controle over wie toegang heeft tot jouw woning dankzij het geïntegreerde RFID systeem. De video deurbel wordt geleverd met 2 rode registratie RFID-tags en 4 zwarte gebruikers tags. Met de RFID-tags open je gemakkelijk de deur door de tag voor de buitenunit te swipen. Ben je een tag verloren of kom je tags te kort? Geen probleem! Je kunt de tag uit het systeem verwijderen en extra tags aanschaffen op de Byron service website. (Registratie tags: 99.24112.01/gebruiker tags: DIC-29910)

Handsfree bellen
Vroeger moest je nog een hoorn oppakken om te kunnen bellen via je intercom. Dat is met deze intercom voorbij. Het hoofscherm van het intercom systeem is onder andere uitgerust met een antwoordknop waardoor je eenvoudig handsfree met je bezoek bij de voordeur kunt spreken. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit 25 verschillende melodieën. Ook is het geluidsvolume aanpasbaar. Zo stel je jouw intercom geheel naar voorkeur in.

Gebruik je huidige audio/video deurbel bedrading
Het intercom systeem is 2-draads en kan in ieder huishouden gemonteerd worden. Om zeker te zijn van het soort bedrading dat je al aanwezig hebt, is het verstandig om dit van te voren altijd even te controleren. Het binnenscherm kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden en wordt gevoed door de meegeleverde 15 volt adapter.

Tip!
Vaak aan het hobbyen op zolder of wil je graag binnenhuis kunnen bellen? Schaf dan een extra scherm aan om ook daarop te kunnen zien wie er voor de deur staat, of om heel handig mee intern te communiceren.

Inhoud van de verpakking:
7 inch binnenscherm met touchscreen, buitenunit met geïntegreerde RFID en infrarood camera, 15 volt adapter, 2x RFID registratie tags, 4x RFID gebruikers tags, één 10 meter lange 2-draadse bedrading, bevestigingsbeugel voor binnenscherm en buitenunit. Schroeven en pluggen, handleiding

Features van het Byron DIC-24112 Video Deurbel:

  • Heb controle wie er toegang heeft tot jouw huis dankzij het RFID systeem
  • Voel je veilig door te weten wie er voor je deur staat voor je deze opent en maak foto’s of video’s van je bezoeker met de HD camera
  • Praat, kijk en luister live naar bezoekers
  • Sla foto’s en video’s op de MicroSD kaart

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Video deurbel met opname DIC24112

  • Brand: Smartwares
  • Product Code: DIC24112
  • Availability: In Stock
  • € 195.00
  • Ex Tax: € 161.16

Tags: video, deurbel, opname, dic24112, smartwares, Video, DIC24112, Video Video deurbel met opname DIC24112, Video deurbel met opname DIC24112 Video