DIC23312 Video door intercom with camera image

Byron DIC23312 video door intercom with camera

Byron DIC-23312 video deurintercom met app

Met het Byron Video Wi-Fi deurbel DIC-23312 kijk, praat en luister je naar iedereen die voor je deur staat. Ook wanneer je niet thuis bent kan je toch zien wie er aanbelt, door middel van de BY Home app op je smartphone.
Wanneer er bezoek voor jouw deur staat, kun je met deze deurintercom tevens foto’s en video’s maken in HD resolutie welke opgeslagen worden op de monitor of MicroSD kaart (MicroSD niet inbegrepen).
Het video deurbel bevat een buitenunit van geborsteld aluminium en een 7 inch binnenscherm met volledig touchscreen. Deze Byron Video Deurbel heeft een ingebouwd RFID systeem, waardoor je eenvoudig je voordeur of toegangshek opent met de RFID tags.

Altijd en overal zien wie er aanbelt
Met dit Byron video deurbel kun je letterlijk altijd en overal zien wie er voor je deur staat. Via de app, welke gekoppeld is aan jouw binnenscherm, kun je duidelijk zien wie er aan je deur staat.
Zelfs als je niet thuis bent. Het 2 cm dunne binnenscherm is uitgerust met een 7 inch touchscreen waarop je direct kunt zien wie er aanbelt. Ook als er ’s nachts wordt aangebeld hoef je niet te vrezen.
Via de monitor is het duidelijk te zien wie er voor je deur staat dankzij de infrarood camera met zicht tot wel 1 meter. Daarnaast heb je een goed en breed beeld dankzij de kijkhoek van 90 graden.

Open je deur met RFID tags
Heb controle over wie er toegang heeft tot jouw woning dankzij het geïntegreerde RFID systeem.
Het intercom systeem wordt geleverd met 2 rode registratie RFID-tags en 4 zwarte gebruikers tags. Met de bijgeleverde RFID-tags open je gemakkelijk de deur door de tag voor de buitenunit te swipen, zo heb je altijd controle over wie er toegang heeft tot jouw huis.
Heb je een tag verloren of kom je tags te kort? Geen probleem! Je kunt de tag uit het systeem verwijderen en extra tags aanschaffen op de Byron service website. (Registratie tags: 99.24112.01/gebruiker tags: DIC-29910)

Altijd op de hoogte via de app
Deze Byron Wi-Fi deurbel kan gekoppeld worden aan de BY Home app. Deze app is te vinden in zowel de App store als de Playstore.
Via de app kan je zien wie er voor je deur staat. Je kunt via de app met de bezoeker praten, een video opnemen, een foto maken of wanneer de deur gecombineerd is met een elektrisch slot, de deur openen.
Zo kun je op afstand zien wie er voor je huis staat en besluiten diegene binnen te laten of niet. Ook kun je op ieder moment van de dag live de beelden bekijken. Zo ben je altijd op de hoogte over wat er rondom je huis gebeurd.

Gebruik je huidige audio/video deurbel bedrading
Het intercom systeem is 2-draads en kan in ieder huishouden gemonteerd worden. Om zeker te zijn van het soort bedrading dat je al aanwezig hebt, is het verstandig om dit van te voren altijd even te controleren.
Het binnenscherm kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden en wordt gevoed door de meegeleverde 15 volt adapter.

Tip!
Vaak aan het hobbyen op zolder of wil je graag binnenhuis kunnen bellen? Schaf dan een extra scherm aan om ook daar te kunnen zien wie er voor de deur staat, of om heel handig mee intern te communiceren.


Inhoud van de verpakking:

7 inch binnenscherm met touchscreen, buitenunit met geïntegreerde RFID en infrarood camera, 15 volt adapter, 2x RFID registratie tags, 4x RFID gebruikers tags, één 10 meter lange 2-draadse bedrading, bevestigingsbeugel voor binnenscherm en buitenunit.
Schroeven en pluggen, handleiding


Specificaties van het Byron DIC-23312 Video deurbel:

 • Altijd en overal zien wie er aanbelt via de app op je smartphone
 • Heb controle wie er toegang heeft tot jouw huis dankzij het RFID systeem
 • Voel je veilig door te weten wie er voor je deur staat voor je deze opent, en maak foto’s of video’s van je bezoeker met de HD camera
 • Praat, kijk en luister naar bezoekers
 • Sla foto’s en video’s op de MicroSD kaart


Technische gegevens

Uitvoering
Scherm aluminium wit met verlichte touch toetsen
Camera
Groothoeklens 90 graden
Nachtzicht
Ja tot 3 meter, beschikt over 6 IR leds
Bedoeld voor
1 huis of 1 appartement.
Schermgrote
7inch kleurenmonitor, 1.9cm dik (17,8cm) 120x720 720P HD
Opties schermMelodie, volume en belichting instelbaar (25x)
OpnameJa middels SD kaart en app
Deur opener
deur op afstand te ontgrendelen.
Bekabeling
2 aders. Kabel 12mtr is meegeleverd.
WiFiKan draadloos verbinding maken voor app
Voeding
12 volt gelijkspanning 1000ma incl.
Afmeting scherm B215 x H147 x D29 mm
Afmeting buiten
B49 x H141 x D27 mm
Optie

deuropener 12 volt, inbouw of opbouwRest specification
Screen size17.8CM - 7 inch
Screen resolution800x600 VGA
Viewing angle110 degrees
RecordingNee
Ring melodiesJust one
WirelessNee
Type of wiring2 cores
Might viewYes
Site outdoor stationB46 x H129 x D22

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Byron DIC23312 Video doorintercom with camera

 • Brand: Byron
 • Product Code: DIC-23312-SPECIAL
 • Availability: In Stock
 • € 299.00
 • € 229.00
 • Ex Tax: € 189.26

Tags: Smartwares DIC23312 Video, deurintercom, colorscreen, Door intercoms, Video, video, intercoms, door, kleurenscherm, deurintercom